Fang en oplevelse

HP’s Fiskesø ligger midt på Salling, som en rolig oase i naturrige omgivelser. Søen er 10.000m2 og byder i højsæsonen på daglige udsætninger af diverse ørredarter. Dette giver optimale betingelser for lystfiskere på alle niveauer til at få en god fiskeoplevelse.

Hos os handler det ikke kun om at fange fisk, men også om at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Så selvom du ikke fisker, er du mere end velkommen til at nyde den smukke natur og den rolige stemning ved søen.

Jeg håber at søen kan give en god oplevelse for alle” 

– H.P. Vestergaard, ejer af fiskesøen

Søens historie

Fra grusgrav til fiskeeventyr

Søen blev anlagt i 2001 i et tidligere grusgravområde og åbnede som fiskesø for besøgende i 2003. Fire år senere plantede vi seks ha fredsskov i området ved søen. Idag godt 20 år efter er vi stolte over, at vores reetablering har skabt et skønt biodiverst naturområde.  

Søens folk

Fiskesøen er over årene blevet et familieforetagende. Oftest kan du møde søens ejer, Hans Peter Vestergaard – eller i daglig tale H.P. Han sætter fisk ud og sørger for, at alt går som det skal.

I fremtiden vil hans datter, Laura, blive en mere synlig del af driften. De vil i fælleskab udvikle konceptet og skabe rammer for nye aktiviteter.

I løbet af foråret og sommeren 2024 sætter vi gang i en masse. nye tiltag ved søen, så der kommer hele familien i sving.

Følg vores facebookside for de nyeste opdateringer!