Plads til alle

HP’s Fiskesø har rig mulighed for at gøre fisketuren til en skøn oplevelse for alle. Her kan du læse om alle vores faciliteter.

Servicebygningen

I servicebygningen er der betalingsrum, et handicapvenligt toilet, renserum med stålbord, varmt og koldt vand, samt køleskab til fangsten. Arealet omkring huset er flisebelagt.

Du kan se informationer b.la. omkring udsætning af fisk og nyde en kop gratis kaffe eller kakao.

Det ottekantede hus

Det ottekantede hus ligger ved siden af servicebygningen.
I løbet af 2024 får den en ekstra kærlig hånd, men den kan stadig udlejes til arrangementer som fødselsdagsfester eller firmature. Læs mere under “arrangementer”.  

Parkering

Parkeringspladsen er stor og det er muligt for personer med handicap at stå ud på fast fliseunderlag. Efter aftale kan du få lov til at køre ind på området mellem servicebygningen og Det ottekantede hus. 

Rundt om søen

Rundt om søen er der anlagt en sti, hvor der er opsat borde-/bænke sæt, skraldespande og seks små læhuse med bænk til de regnfulde og blæsende dage.

På den vestlige bred af søen er der en trægangbro. Et tiltag for at alle kan fiske hos os. Med sin længde på 70 m og 3 platforme er der tilgængelighed for kørestolsbrugere og giver nem adgang til de bedste fiskesteder.

Ring eller skriv til os for yderligere spørgsmål

Følg vores facebookside for de nyeste opdateringer!